Onze Missie

Aannemingsbedrijf Stuit is een allround aannemingsbedrijf in de Grond-, Water- en Wegenbouw. In ons vakgebied hebben wij ons vooral toegelegd op het bouw-en woonrijp maken van terreinen met alle daarbij behorende werkzaamheden zoals graaf- en grondwerk, rioleringen, beschoeiingen, kaden en oevers en alle soorten bestrating en groenvoorzieningen. Wij onderscheiden ons door onze integrale aanpak bij de aanleg, onderhoud en herstel van infrastucturele werken.

Door de korte lijnen in onze organisatie zijn wij in staat zeer snel te anticiperen op zaken die zich voordoen bij de dagelijkse werkzaamheden. Onze werkwijze kenmerkt zich door een proactieve houding en onze opdrachtgevers komen vaak reeds in een vroeg stadium bij ons om gebruik te maken van onze kennis en ervaring.

Missie
Onze missie is u integraal van dienst te kunnen zijn:
Aannemingsbedrijf Stuit is uw slagvaardige, meedenkende partner op het gebied van kleinschalig infrawerk met grootschalige betrokkenheid!

Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland. Vanuit onze vaste locatie bestrijken wij Zuid-Holland. Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in Rotterdam, Den Haag / Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Delft, het Westland en Europoort. Door de centrale ligging kunnen wij logistiek een groot gebied bereiken dat ook buiten de provincie Zuid-Holland ligt.