Onze Mensen

Aannemingsbedrijf Stuit werkt met een middelgroot team van vaste medewerkers. Stuk voor stuk toppers, die staan voor hun vak. Daarnaast werken wij regelmatig samen met vakbekwame collegabedrijven, waardoor we flexibel kunnen inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers.

Omdat kwaliteit en professionaliteit bij ons hoog in het vaandel staan wordt veel geïnvesteerd in de opleiding van onze medewerkers. Onze werknemers hebben ruime mogelijkheden om opleidingen op het vakgebied te volgen en worden gestimuleerd zich breed te ontwikkelen of zich in een bepaald gebied te specialiseren. We werken veel met specifiek op de branche gerichte opleidingsinstituten maar hebben ook oog voor interne opleidingsmogelijkheden en het delen van ervaring.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met projecten in de grond-, water- en wegenbouw. Wij investeren graag in de toekomst door deze ervaring door te geven. De instroom van jongeren is dan ook voortdurend punt van aandacht. Mede daarom is Stuit BV al vanaf de oprichting lid van het SPG Zuid-Holland-Zuid, een stichting die jongeren opleidt (met een werk/leer garantie) voor een uitvoerende functie bij werkgevers in de GWW en Infrastructuur.

Jaarlijks leiden onze gediplomeerde leermeesters leerlingen van diverse opleidingen op en brengen ze de fijne kneepjes van het vak bij.

Aannemingsbedrijf Stuit BV is door SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) als Erkend Leerbedrijf gecertificeerd.