AVL - NKI Amsterdam

Bij het Antoni van Leeuwenhoek - Nederlands Kanker Instituut worden momenteel bouwprojecten gerealiseerd. De nieuwbouw zorgt voor uitbreiding van de faciliteiten voor oncologisch onderzoek en specialistische zorg. Stuit draagt zijn steentje bij aan de terreininrichting van diverse projecten. 

Bij het ontwerp van de nieuwe complexen zijn binnentuinen gecreëerd. Wij hebben het aanleggen van deze binnentuinen verzorgd. 

De eerste fase van de werkzaamheden was het aanbrengen van infiltratie boxen om extra drainage te creëren zodat overtollig water wordt opgevangen en afgevoerd. Na het grondwerk zijn wij doorgegaan met het aanleggen van de binnentuin. Dit bestond uit het aanleggen van trottoir- en grindpaden samen met de groenvoorziening.

De complexiteit van dit project ligt in het feit dat een binnentuin zeer moeilijk bereikbaar was. De aan- en afvoer van materialen en materieel is over een gebouw gehesen of via een kleine doorgang op de begane grond. Door flexibel en creatief te handelen, hebben wij gezorgd voor een goed verloop van de werkzaamheden.

AVL - NKI Amsterdam Binnentuinen