Het Kwartet te Schiedam

Aan de rand van het historisch centrum van Schiedam wordt het nieuwbouw project Het Kwartet gerealiseerd. Voor het project worden koop- en huurwoningen gebouwd op het terrein van een voormalige kartonfabriek. Deze mooie locatie nabij het centrum krijgt met dit project een nieuwe bestemming als leefomgeving.

De werkzaamheden voor Stuit bestaan uit het aanleggen en aansluiten van de riolering. Na het aanleggen van de huisaansluitingen op het riool, leggen wij de bestrating aan. Deze bestrating komt om het woonblok heen en op het binnenterrein. Het aanbrengen van de tegels voor het trottoir gebeurd machinaal. De werkzaamheden zijn ondertussen in de afrondende fase.

   

 

Langs de Burg. Honnerlage Gretelaan is de opbouw van het werk in beeld gebracht. Na het aanleggen van de riolering zijn eerst de trottoirs aangebracht. De parkeervakken waren daarna aan de beurt. De straat is ondertussen vrijgegeven en de parkeervakken zijn in gebruik.

Het is belangrijk om de situaties in het werk praktisch aan te pakken. Dagelijks contact met de opdrachtgever heeft ervoor gezorgd dat de werkzaamheden goed zijn verlopen.