Veiligheid

Stuit B.V. is VCA-** gecertificeerd. Dit certificaat waarborgt dat ons bedrijf werkt volgens de wettelijke veiligheidsnormen op ons vakgebied. Het halen van het certificaat is één ding, maar het behouden ervan heeft de volledige inzet nodig van het voltallige personeel. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en heeft onze constante aandacht.

Het VCA certificaat hangt bij aannemingsbedrijf Stuit BV niet alleen aan de muur ter decoratie. Er wordt binnen het bedrijf door iedereen hard aan gewerkt om te zorgen dat het certificaat de waarde krijgt die het verdient. Veiligheid is een vast onderwerp tijdens de diverse werkoverleggen.  We proberen van tevoren mogelijke knelpunten bloot te leggen door vooraf risico's in kaart te brengen. Dit vergroot de effectiviteit en kan bovendien ongelukken voorkomen.Wanneer zich toch iets voordoet of wanneer iemand een gevaarlijke situatie opmerkt wordt dit besproken. Op deze manier leren we van de situatie en kunnen wij waar nodig meteen actie ondernemen.

 

BHV training

Al onze medewerkers zijn getraind voor Bedrijfshulpverlening (BHV). Om te zorgen dat de kennis up to date blijft, worden er trainingsdagen georganiseerd. Tijdens deze dagen worden alle BHV onderwerpen besproken en geoefend. Met het herhalen van deze trainingen worden de certificaten verlengd.